Homepage → Hotels Nederland

Hotels Nederland


      Zoekresultaten sorteren op: 
hotelsterren
Sense Hotel (formerly known as: Stadshotel Jeroen) hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Sense Hotel (voorheen bekend als: Stadshotel Jeroen) ligt in het historische centrum van 's-Hertogenbosch, achter de Sint-Janskathedraal. Gratis WiFi is aanwezig. Het 3-sterren hotel biedt 3 suites en 4 kamers, alle uit .... lees meer »
hotelsterren
H2OTEL Rotterdam hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het H2OTEL Rotterdam ligt in het hart van Rotterdam en biedt unieke accommodaties drijvend op het water van de Wijnhaven. Dit stijlvolle hotel heeft ook een tentoonstellingsruimte voor kunst, een bar en een comfortabele .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Molengroet hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hotel Molengroet ligt midden van een prachtig recreatiegebied. Dit kleine en huiselijke hotel biedt comfortabele kamers, gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. U verblijft midden in Noord-Holland, in een rustig .... lees meer »
hotelsterren
Hotel De Stee hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Dit vriendelijke hotel biedt smaakvolle kamers, een gezellige lounge met een open haard en een terras in de tuin. .... lees meer »
hotelsterren
Stadsherberg De Keurvorst hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Stadsherberg De Keurvorst is gevestigd in een monumentaal pand en beschikt over lichte, individueel ingerichte kamers. De herberg heeft een restaurant met een terras. Het treinstation van Ravenstein is te voet in 15 minu .... lees meer »
hotelsterren
Fletcher Hotel - Restaurant de Cooghen hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het Fletcher Hotel de Cooghen ligt in het kustdorpje De Koog op Texel. Het hotel heeft een wellnesscentrum, en u kunt hier terecht voor een ontspannen verblijf op loopafstand van het strand. .... lees meer »
hotelsterren
"Hotel Cafe Restaurant ""De Klok""" hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hotel-Cafe-Restaurant De Klok ligt precies in het midden van Ameland, in het dorpje Buren. Er is een sauna, een zonnebank en een gezellig café waar u biljart kunt spelen. De kamers zijn uniek ingericht en hebben een ei .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Restaurant De Roosterhoeve hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hotel Restaurant De Roosterhoeve ligt op slechts 3 minuten afstand van de A2. Hier vindt u een overdekt zwembad met een sauna, fitnessfaciliteiten en ruime accommodatie met gratis WiFi. .... lees meer »
hotelsterren
WestCord Art Hotel Amsterdam 3 stars hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het 3-sterrenhotel WestCord Art is gelegen aan de rand van het historisch centrum van Amsterdam. Een wandeling van 15 minuten door het Westerpark brengt u in het hart van de stad. .... lees meer »
hotelsterren
Apartments Waterland
Apartments Waterland (Kamerverhuur Waterland) ligt in het oude centrum van Monnickendam en is een ​​schitterende accommodatie met 3 appartementen, waarvan 1 op de 1e verdieping en 2 op de 2e verdieping. .... lees meer »