HomepageHotels BelgieHotels Antwerpen → Hotels Mechelen

Hotels Mechelen


      Zoekresultaten sorteren op: 
hotelsterren
Hotel Malcot hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het Malcot is een hotel dat afgezonderd in een groene omgeving ligt, op 20 minuten lopen van het centrum van Mechelen. .... lees meer »
hotelsterren
Mercure Mechelen Vé hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Dit designhotel ligt in het hart van Mechelen, in een voormalige industriële fabriek uit 1923, en biedt elegante kamers en een bar met uitzicht op de rivier de Dijle. .... lees meer »
hotelsterren
Best Western Gulden Anker hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Best Western Gulden Anker ligt op slechts 10 minuten van het centrum en het centraal station van de stad. De snelweg E19 is ook vlakbij. De accommodatie heeft een reputatie opgebouwd met haar erkende Franse keuken. .... lees meer »
hotelsterren
B&B Dusk till dawn hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
B&B Dusk till Dawn beschikt over accommodatie in het oude centrum van de stad. De historische charme en het modern design zijn volledig in harmonie met deze statige, oude brouwerij. .... lees meer »
hotelsterren
NH Mechelen hotelsterren hotelsterren hotelsterren
NH Mechelen ligt aan de Korenmarkt, in het historische centrum van Mechelen. Het hotel ligt op slechts 5 minuten lopen van de Grote Markt. Op zondag kunt u laat uitchecken. Er is gratis WiFi beschikbaar. .... lees meer »
hotelsterren
Holiday Inn Express Mechelen City Centre hotelsterren hotelsterren hotelsterren
De Holiday Inn Express Mechelen City Centre ligt midden in het centrum van deze culturele stad en biedt een comfortabele uitvalsbasis. Elke morgen is er een gratis continentaal ontbijt verkrijgbaar in de Great Room. .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Brouwerij Het Anker hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hotel Brouwerij Het Anker is gevestigd in een 15e-eeuwse brouwerij op 10 minuten lopen van de Grote Markt en op 5 minuten rijden van station Mechelen-Nekkerspoel. Het beschikt over een brouwerij, een restaurant en een zo .... lees meer »
hotelsterren
Den Grooten Wolsack hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het hotel “Den Wolsack” is gesitueerd in een mooi, gerestaureerd, neoclassicistisch gebouw en is gelegen in hartje Mechelen, aan de voet van de Sint-Romboutstoren. .... lees meer »
hotelsterren
Martin's Patershof hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Martin's Patershof biedt gratis WiFi, ligt midden in het historische centrum van Mechelen en beschikt over unieke accommodaties in een voormalige kerk. .... lees meer »
hotelsterren
Novotel Mechelen Centrum hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Novotel Mechelen Centrum ligt langs de Dijle en in het hart van Mechelen, op 2 minuten lopen van de Vismarkt. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. De ruime kamers hebben een moderne inrichting, bad en thee- en .... lees meer »