HomepageHotels Belgie → Hotels Antwerpen

Hotels Antwerpen


      Zoekresultaten sorteren op: 
hotelsterren
Hotel Malcot hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het Malcot is een hotel dat afgezonderd in een groene omgeving ligt, op 20 minuten lopen van het centrum van Mechelen. .... lees meer »
hotelsterren
Mercure Mechelen Vé hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Dit designhotel ligt in het hart van Mechelen, in een voormalige industriële fabriek uit 1923, en biedt elegante kamers en een bar met uitzicht op de rivier de Dijle. .... lees meer »
hotelsterren
Best Western Gulden Anker hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Best Western Gulden Anker ligt op slechts 10 minuten van het centrum en het centraal station van de stad. De snelweg E19 is ook vlakbij. De accommodatie heeft een reputatie opgebouwd met haar erkende Franse keuken. .... lees meer »
hotelsterren
Race & Rooms hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Race & Rooms biedt gratis WiFi in alle ruimtes, en 6 kamers en een suite in Francorchamps. Alle kamers zijn voorzien van kabel-tv. Sommige hebben een zithoek. De eigen badkamer is uitgerust met gratis toiletartikelen en .... lees meer »
hotelsterren
B&B Dusk till dawn hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
B&B Dusk till Dawn beschikt over accommodatie in het oude centrum van de stad. De historische charme en het modern design zijn volledig in harmonie met deze statige, oude brouwerij. .... lees meer »
hotelsterren
Best Western Hotel Docklands hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hotel Docklands biedt moderne kamers in het noorden van Antwerpen en ligt op 3 km van het historische centrum met de Grote Markt en het stadhuis.Gratis WiFi is beschikbaar. .... lees meer »
hotelsterren
Novotel Antwerpen hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het Novotel ligt in de haven van Antwerpen. Het biedt moderne kamers en gratis eigen parkeergelegenheid. U vindt hier een buitenzwembad, een à-la-carterestaurant, een speeltuin en een tuin met een terras. .... lees meer »
hotelsterren
Leonardo Hotel Antwerpen hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Leonardo Hotel Antwerpen biedt designkamers in een historisch pand in de Diamantenwijk, op 50 meter van het centraal station van Antwerpen en de Antwerpse dierentuin. Het beschikt over een eigentijdse bar waar Belgisch b .... lees meer »
hotelsterren
B&B De Koning van Spanje
B&B De Koning van Spanje is een verborgen juweel in het centrum van Antwerpen. De B&B ligt direct achter de kathedraal, in de buurt van de Groenplaats. .... lees meer »
hotelsterren
Hilton Antwerp Old Town hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hilton Antwerp Old Town is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van het oude centrum van Antwerpen. Het kijkt uit op de Groenplaats. .... lees meer »