HomepageHotels Belgie → Hotels Luxembourg

Hotels Luxembourg


      Zoekresultaten sorteren op: 
hotelsterren
Hotel Duc De Bouillon hotelsterren hotelsterren
Het Duc De Bouillon ligt in het historische centrum van Bouillon in de Ardennen en kijkt uit over de rivier de Semois. Het Kasteel van Bouillon vindt u op 5 minuten lopen van het hotel. .... lees meer »
hotelsterren
Chateau De Latour hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Ervaar wat het is om in een echt middeleeuws kasteel te verblijven en geniet van de schilderachtige, idyllische omgeving van Chateau De Latour. .... lees meer »
hotelsterren
Auberge la Hutte Lurette hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het kleine hotel en restaurant Auberge la Hutte Lurette ligt in het mooie landschap van Paliseul en het biedt een pittoreske plek voor een actieve vakantie. .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Le Nid d'Izel Gaume-Ardenne hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hotel Le Nid d'Izel ligt in het Land van de Semois, tussen Gaume en Ardenne. Het hotel beschikt over een bar en een bloementuin. U kunt in alle ruimtes gratis gebruikmaken van WiFi. .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Le Beau Séjour hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Dit 3-sterrenhotel is gevestigd in een elegant, stenen gebouw, gelegen te midden van een magnifieke lavendeltuin. Le Beau Séjour biedt u een rustig verblijf in comfortabele kamers. .... lees meer »
hotelsterren
Hotel l'Ermitage hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hotel l'Ermitage is een karakteristiek pension in de Ardennen. Het ligt in een prachtig natuurlandschap, langs een romantisch weggetje dat Houffalize en La Roche-en-Ardenne met elkaar verbindt. .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Cap Au Vert hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Het Cap Au Vert ligt in het schilderachtige Ardense landschap, met een grote, tropische, met glas overdekte tuin en comfortabele kamers met gratis internet. .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Le Point de Vue hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Le Point de Vue is een klein hotel aan de rand van het bos van Chiny-sur-Semois, in het Gaume-gebied. Vanuit het hotel en het terras hebt u een uniek uitzicht op de rivier de Semois en de bosrijke omgeving. .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Beau Rivage and Restaurant Koulic hotelsterren hotelsterren
Hotel Beau Rivage & Restaurant Koulic ligt aan de rivier de l'Ourthe, dicht bij het centrum van het dorp La Roche. Het ligt echter net ver genoeg uit de drukte om van de rust van de Ardennen te kunnen genieten. .... lees meer »
hotelsterren
Hotel Melba hotelsterren hotelsterren hotelsterren hotelsterren
Hotel Melba biedt accommodatie met gratis WiFi in het centrum van de stad. Het historisch museum van Bastogne bevindt zich op 5 minuten rijden. Alle kamers van Hotel Melba hebben een kabel-tv, een minibar en koffie- en .... lees meer »