Strandvakantie in Europa

Europa heeft een aantal uitstekende bestemmingen voor strandvakantie. U kunt kiezen uit de zon en het zand van Italië en Griekenland, of een strand op de Canarische eilanden kiezen. Het bezoeken van deze eilanden tijdens uw zomervakantie zal ervoor zorgen dat u omringd bent door een adembenemende natuurlijke schoonheid. Als u op zoek bent naar een goedkope Europese strandvakantie, kan Albanië een goede optie zijn. Deze kleine natie biedt veel natuurlijke schoonheid en warm weer.

De kustlijnen van Europa zijn de thuisbasis van enkele van de meest spectaculaire stranden ter wereld. Spanje en Portugal staan bekend om hun prachtige stranden, en Griekense Zakynthos Island is de thuisbasis van enkele van Europa duidelijkste water. Het maakt niet uit waar u ervoor kiest om in Europa te blijven, uw zomervakantie wordt gedenkwaardig!

Of u nu op zoek bent naar een romantische vakantie of een gezinsvriendelijke vakantie, Europa heeft enkele van de beste stranden. Kies onder vele anderen uit Kroatische stranden, Spaanse stranden, Italiaanse stranden en Schotse stranden. Naast de stranden heeft Europa veel hostels en andere accommodaties voor de behoeften van uw gezin.

In Zuid -Frankrijk is Menton een prachtige resort aan zee. Met mediterrane zon en lange, zandige stranden, is het een geweldige bestemming voor een strandvakantie. Er zijn ook veel Franse restaurants en een fotogenieke oude stad. Als je in de omgeving blijft, kun je de Serre de la Madone Garden bezoeken, met planten van over de hele wereld. Menton herbergt ook een museum gewijd aan Jean Cocteau. Gasten kunnen ook in het Lido Palace Hotel verblijven, met een balkon met uitzicht op het strand.